Založ si blog

Ples v Maštali

Čo ma teda nesmierne mrzí, je to, že som sa tohto roku nemohol zúčastniť plesu v opere. Mal som na to niekoľko dôvodov. V prvom rade som vedel, že tam bude aj naša politická elita a prepytujem „smotanka“…mimochodom v slovniku vulgarizmov má smotana aj svoje homonymum..ale to vysvetlím inokedy. Mrzí ma, že som sa nestretol s Miklošom, s ktorým sa síce aj tak nebavím, ale rád by som mu pripomenul prečo..lebo my Slováci sme takí, že rýchlo zabúdame…asi som málo Slovák. Tiež ma mrzí, že som si nemohol odfotiť umelecké dielo na hlave  našej zabávačky. Jej menovkyňa, naša doga Sisa, by sa s niečím podobným rada pochválila pred ostatnými psami z ulice. Okrem toho aj hostiteľovi som mal v pláne pripomenúť, že ten skvelý úsporný program wow nemá chybu…vždy keď mi príde faktúra za mobil, poviem si: wow, ako som naletel. Takže dôvodov, prečo ma to mrzí, je dosť. Organizátorov však určite zaujíma, prečo som neprišiel. Moje zdôvodnenie bude určite primeraným ospravedlnením mojej neúčasti.

1. Organizátor odmietol prijať za vstupenky platbu stravnými lístkami, čo ma dosť rozladilo, veď sa tam tiež jedlo

2. Nechcel som riskovať cestu do nášho hlavného mesta v čase snehovej kalamity, lebo pri ceste do dejiska by mi moje auto určite nabúral nejaký bratislavský pretekár, ktorý videl v telke snežnú rally a teda jazdu na snehu má naštudovanú a zmáknutú.

3. Nebolo mi úplne jasné, či po červenom koberci mám prejsť v zimných kapcoch alebo sú povinné parkeťáky a teda by ma zaujímalo či sa mám prezuť v taxíku alebo ako to poriešim

4. Pripadá mi hyenické a pokrytecké  v čase, keď naša hlava štátu musí čeliť toľkým ohováračkám a nepriateľským kampaniam, sám ako ten kôl v plote a ostatná elita sa zabáva, ako keby jej bolo jedno, čo si počneme s frustrovaným prezidentom, nedajbože trestne stíhaným.

5.Vzhľadom na to, že momentálne mám zlomený prostredník, nemohol by som pozdraviť rozjarený vítajúci dav pozdravom so vztýčeným prostredníkom, čo je zrejme novým hitom.

Aby som však nepôsobil zastarane a nemoderne, zdravím aspoň touto virtuálnou cestou všetkých účastníkov plesu v opere týmto novým pozdravom.

Vrátim sa však k téme v nadpise môjho blogu. Pre všetkých ktorí nestihli ples v opere, organizujem a zároveň pozývam na PLES V MAŠTALI, ktorý sa bude konať na budúci týždeň večer na družstve v Žaškove. Maštaľ nie je vykúrená, preto  môžete prísť aj vo vaťákoch a blankytných overaloch. Dámy, ktorým bude chýbať obdiv ich dekoltu, nech ho pošlú na fotke, bude zverejnený v Oravských Zvestiach.

Vstupné bude pre každého účastníka len vo výške jeho mesačného platu (dividend, tantiem, všimného, prijatého úplatku…nikto nemusí priznať za čo bol..to už vieme).

Ako organizátor verejne sľubujem, že pri takej zostave ako bola v Opere, za náš výťažok budem môcť od Grécka kúpiť pre rómske deti jeden alebo dva ostrovy v Egejskom mori.

Všetci ste vítaní

Bože môj, čo si počneme?

20.09.2011

Ak chcú koaliční partneri SaS presadiť schválenie zmien v dočasnom eurovale, mali by rokovať s opozičným Smerom, keďže spolu majú v parlamente pohodlnú väčšinu. Liberáli totiž tento podľa nich vysoko nezodpovedný krok v žiadnom prípade nepodporia, a to ani keby to bolo spojené s hlasovaním o dôvere vláde Vyhlásil to šéf strany SaS Richard Sulík. Zároveň kritizoval [...]

Fikcia: Čo dokáže neuvážený výrok potentáta spôsobiť na Slovensku

08.09.2011

Prezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Sepp Blatter vyjadril na začiatku stredajšej tlačovej besedy na pôde Slovenského futbalového zväzu (SFZ) pri príležitosti svojej jednodňovej návštevy Bratislavy radosť zo stretnutia s vrcholnými predstaviteľmi SFZ. Blatter povedal: „Slovensko si zaslúži dôstojný národný štadión. Viem o jednom voľnom ihrisku. [...]

Pripomeňme si, čo sme čítali a popremýšľajme o spoločných črtách

31.08.2011

Je nesmierne zaujímavé prečítať si niekoľko zdanlivo nesúvisiacich správ s rôznymi témami z rôznych období naraz, dať si ich do jedného súhrnu a pokúsiť sa predpokladať ďalší vývoj. …momentálne to však nie je zaujímavé, momentálne ma to desí…koho ešte? Sme, 18.7.2011 Biznis záchranárov platí štát Súkromní záchranári majú kontrakt od vlády a [...]

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 16781x
Priemerná čítanosť článkov: 2397x

Autor blogu

Kategórie